See other templatesSee other templates
Menu

Jana StephenF

Jana  StephenF
real madrid tröjaMittfältaren Nemanja Matic är tillgänglig efter att ha serverat en match i en match för hans avsked i West Ham i lördags, men målvakten Thibaut Courtois och försvararen Branislav Ivanovic är kvar.
Provisional squad: Begovic, Fabregas, Zouma, Rahman, Ramires, Oscar, Falcao, Hazard, Mikel, Traore, Kenedy, Pedro, Costa, Matic, Willian, Cahill, Terry, Blackman, Azpilicueta, Loftus-Cheek, Djilobodji.
Djilobodji, en senegalesisk internationell, är ute av kontrakt nästa Ajax tröja sommar - med Blues trodde att betala omkring 3 miljoner pund för sina tjänster.
Den långa mittbacken har tidigare varit kopplad till Celtic, Southampton, Newcastle United och Sunderland. Han har enligt uppgift stör sin nuvarande klubb i sina försök att tvinga ett drag från Ligue 1 i sommar.
Chelsea har redan missat John Stones, Aymen Abdennour och Marquinhos under de senaste veckorna och med överföringsfönstret som stängs på tisdag, kan Djilobodji AC Milan tröja ses som den bästa chansen att få i försvaret Jose Mourinho verkar känna sig han behöver.
De första rapporterna om denna överföring behandlades med extrema fördomar av delar av franska medier, med många publikationer tvivelaktiga om Djilobodji är av standarden för att förbättra Chelsea, men det verkar som om det verkligen går framåt.
برو بالا