See other templatesSee other templates
Menu

Dorothy Fodboldtrøje EvanMcAl

Dorothy Fodboldtrøje EvanMcAl
Når tiden kommer, og nogle gråhår fra at konkurrere på et meget højt niveau begynder at dukke op, vil 'Chicharito' gå til MLS, så han vil kunne vise sig, score nogle få mål, køre teamets sociale medier ledere og sælge en sindssyg mængde trøjer. Selv hvis hans løbe spil dips, disse grønne øjne og det million-dollar smil, der er blevet drømmemål hver tandlæge vil garantere ham et sted blandt MLS 'mest populære.
Den yngre Dos Santos bror er selvfølgelig den seneste mexicanske billige fodboldtrøjer figur til at lande i MLS. Jonathan besluttede stort set at være El Tris bedste spiller i Confederations Cup og besluttede sig for at underskrive med Liga MXs Club America, så han kunne få en familiesammenføring af slags, hvilket også giver en god mulighed for Galaxys marketing team.
Både Dos Santos brødre er alumner i Barcelonas La Masia, det catalanske holdes akademi, hvor Lionel Messi blev opfostret, og som også har opført Barcelona figurer Xavi Hernandez, Andres Iniesta og Gerard Pique.
For dem er det helt klart: MLS, med alle sine fremragende sportslige træk, fodboldtrøjer er kun et middel til en helt anden ende. Og hvis Gio er Galaxy s scorer og hovedattraktion, vil Jonathan være deres forskel maker.
På trods af at Giovani er blevet en bemærkelsesværdig spiller i MLS - en bemærkelsesværdig, ja, men stadig spottende - har han vist et klart fald i hans spillefærdigheder sammenlignet med resten af ​​El Tris roster, om man spiller i Europa eller i Liga MX.
برو بالا