See other templatesSee other templates
Menu

Keesha Fodboldtrøjer Børn OpalFor

Keesha Fodboldtrøjer Børn OpalFor
Adam Lallana scorede sine første mål i England i 2016.
Liverpool midtbanespiller Adam Lallana er blevet kaldt Englands Årets spiller i 2016.
Lallana tog 39 procent af stemmerne fra medlemmerne af den engelske supporterklub, der slog off konkurrence fra Jamie Vardy og Wayne Rooney, der sluttede henholdsvis anden og tredje.
Efter at have afsløret Sam Allardyces involvering, forbereder Daily Telegraph sig nu på at afsløre otte ledere, der stadig er aktive og ikke har trænet fodboldtrøjer børn med anklager om korruption.
De otte ledere hævder at modtage penge fra agenter ved køb af deres spillere og er blevet optaget godt i form af video som gyldigt bevis.
En agent for en spiller, der ikke har en FIFA-licens og har erklæret sit engagement i en scoring-indstilling og blev forbudt i fodboldverdenen i fem år, blev der i 2005 opkaldt Pino Pagliari, der vidste hvem der var involveret i sagen.
Selv Pagliari ved åbenlyst, hvem der er de otte urolige ledere, herunder fem, fodboldtrøjer børn der modtager penge personligt. Fodboldnyheder: Arbejdsløse ledere begynder at målrette Jose Mourinhos position i Chelsea. Meget potentiale til at erstatte eksistensen af ​​Special One.
Fabio Capello er for tiden ryget for at have haft lyst til at komme til Chelsea og blive den nye chef for The Blues, hvis Jose Mourinho i virkeligheden bliver fyret af klubben i den nærmeste fremtid.
برو بالا