See other templatesSee other templates
Menu

Malissa LoriBarr

Malissa  LoriBarr
fotbollströjor barnBojan s natt kom till ett för tidigt slut med en skada som kommer att regera honom för resten av säsongen.
Rochdale växte i styrka och kunde ha utjämnat när anfallaren Matthew Done zippade mellan Stoke s centerbackar bara för att poke bollen bred och hälften slutade med Callum Camps testa Jack Butland med en låg långsiktig insats.
Okej, hoppet att hemmalaget tog ner tunneln vid pausen blev snuffad med minuter efter omstarten. Moses rev billiga fotbollströjor ner vänsterflanken och skar bollen tillbaka för Bojans ersättare Steven Ireland, som inte gjorde något misstag.
På timmen bröste Mose mot vänster igen men valde den här gången för att avsluta jobbet själv och piska bollen in i det övre hörnet från en otroligt snäv vinkel. Stoic till sist började Rochdale fansen se fram emot helgen.
Rochdale blev så småningom belönad för sina ansträngningar. Med 12 minuter att gå Bennett, så imponerande i mitten, slog bollen från nära håll efter att Stoke hade gett bort fotbollströjor barn en dum frispark. Men långt ifrån att sparka en comeback, fokuserade den bara på Premier League-spelare och, när skadad tid kryssade bort, sprang Marko Arnautovic bort från trötta benen till höger, svängde i ett djupt kors och Jon Walters var där för att sätta upp spelet.
Stoke-chefen Mark Hughes var snabb att berömma Rochdale efter matchen och lyfte fram deras ansträngningar och tillämpning.
برو بالا